Gedachten over het bereiken en volhouden van massaal hoger onderwijs

De meeste leiders weten dat ze hun mensen moeten onderwijzen, en de snelste manier om uit de armoede te komen zou zijn om ervoor te zorgen dat iedereen kan lezen en schrijven en elementaire wiskunde kan doen. Het hebben van goed opgeleide arbeidskrachten geeft de natie, welke natie dan ook, een veel betere kans op economisch succes. Welnu, ik zou graag een paar gedachten over deze kwestie willen bespreken als ik mag, en als u 2 minuten hebt om dit artikel te lezen.

Op 3 december 2011 stond er een interessant artikel in de Wall Street Journal. Het artikel ging over een andere kijk op diversiteitsquota aan Amerikaanse universiteiten. Blijkbaar probeert de regering-Obama de uitdagingen op te lossen die niet zo goed hebben gewerkt als bedoeld. Ja, het is belangrijk om een ​​goed opgeleide bevolking te hebben, en er wordt vaak gezegd dat een goed opgeleide kiezers zorgt voor betere stembeslissingen, en dus betere keuzes van degenen die de zaken van de staat en onze regering zullen leiden.

Het hebben van goed opgeleide werknemers voor bedrijven en kleine bedrijven is even belangrijk. Het betekent een betere productiviteit en een over het algemeen soepeler draaiende beschaving. Het bereiken en volhouden van massaal hoger onderwijs is niet zo eenvoudig als het lijkt. Dit is in feite een van de dingen waar de OCED zich wereldwijd zorgen over maakt, en dat zou ook moeten. In veel landen in het Midden-Oosten is het analfabetisme extreem hoog, en dat zorgt voor grote uitdagingen voor de stromen van de beschaving en een vrij stromende samenleving.

Toch is simpelweg het opleiden van de massa misschien niet het antwoord, tenzij mensen worden opgeleid voor de banen die ze in de toekomst zullen aannemen. In feite heeft China onlangs in zijn nieuwe 12-jarenplan verklaard dat het de opleidingen aan hogescholen en universiteiten zou schrappen en zou stoppen met het geven van diploma’s voor carrières en banen waarvan zij niet dachten dat ze in de toekomst zouden bestaan, of die niet bestaan. bestaan ​​nu. In Saoedi-Arabië, en ook in Ierland, hebben ze ongelooflijke winsten geboekt in het aantal hoogopgeleide mensen.

Niettemin, zonder een solide economie en voldoende banen, doet het niet veel goeds. Ja, het is beter dan geen goed opgeleide mensen te hebben, maar het is een enorme last voor de staat om die hogescholen en universiteiten te leiden in tijden van economische achteruitgang, demografische verschuivingen of economische onzekerheid. Het doel om massaal hoger onderwijs te bereiken en in stand te houden lijkt misschien waardig, en over het algemeen een goed idee, maar dat doel op zich, losgekoppeld van de economische realiteit of een toekomstig economisch plan voor die specifieke natiestaat, zou minder kunnen blijken te zijn dan het voordeel uitgegaan van.

Als we hoger onderwijs van de massa’s over de hele wereld willen bereiken en ook willen behouden, dan moeten we leren interessant maken. En alleen maar informatie in de hersenen van alle jonge mensen pompen, lijkt meer op hersenspoeling dan dat het mensen leert denken. Het electoraat of de bevolking hersenspoelen in naam van het onderwijs is waarschijnlijk de verkeerde manier om het in de loop van de tijd te spelen. We moeten de onderwerpen interessant maken, en de nieuwsgierigheid van het individu toestaan ​​om hun eigen interesse te stimuleren om te blijven leren en plezier te hebben in het onderwijsproces.

Dat zal de snelste manier zijn om zulke nobele doelen te bereiken, en in het proces zullen we het om de juiste redenen doen. Ik hoop inderdaad dat u dit alles wilt overwegen en deze ideeën en gedachten wilt doorgeven aan de OCED, samen met die van uzelf, en misschien een persoonlijk essay om mee te doen aan hun laatste wedstrijd voor dit onderwerp. Denk erover na.

Jaar na jaar blijft Amerika “#1” in één sector: het hoger onderwijs. Hoewel het Amerikaanse onderwijssysteem achterblijft bij dat van Azië als het gaat om het afnemen van toetsen aan basisschool- en middelbare scholieren, blijken onze universiteiten jaar na jaar tot de top te behoren. Hoger onderwijsuniversiteiten zijn om deze reden in staat om de beste, slimste en meest ambitieuze studenten van over de hele wereld aan te trekken – we overtreffen de wereldwijde concurrentie als het gaat om hoger onderwijs. Het idee en concept van een ‘Ivy League’-school zal een hoofdbestanddeel van het Amerikaanse onderwijs blijven en zal in de toekomst een unieke sector van het Amerikaanse onderwijssysteem blijven.

https://www.medmotion.org/profile/watch123movies-thor-love-and-thunder-online-2022/profile
https://www.medmotion.org/profile/free-watch-thor-love-and-thunder-online-full-movie-4k-hd/profile
https://www.medmotion.org/profile/thor-love-thunder-2022-online-free-athome-123moviesonline/profile
https://www.medmotion.org/profile/thor-love-thunder-online-2022-streaming-online-free-on/profile
https://www.medmotion.org/profile/thor-love-thunder-mov-full-sub-eng-hd-2022/profile
https://www.geany.org/p/NP04k/
https://pastebin.com/nuvUCSFc
https://dotnetfiddle.net/A6nkm1
http://th.cpp.sh/5ekvn
https://pastelink.net/1yn72s6w

Leave a Comment