Interaktive tavler i utdanningsmiljøet

Related Articles

Det har vært en økt bruk av tavler på skoler, universiteter og institusjoner rundt om i verden. Og det har vist seg å være nyttig for både undervisning og læring på forskjellige måter, for eksempel å stimulere lærernes og elevenes entusiasme for leksjoner, mer effektiv interaksjon i klassene, øke lærernes generelle produktivitet og elevenes prestasjoner.

Hva kan lærere gjøre med tavlen.

Forberede interessante materialer med mer fleksibilitet.

Den interaktive tavlen støtter de fleste multimediematerialer, slik som bilder, tekster, lyd- og videodokumenter fra ulike inndataenheter, inkludert stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, DVD-spillere, USB-stasjoner osv. Med denne fleksibiliteten til den interaktive tavlen er ikke lærere begrenset til papirdokumenter, kort og kritt i tradisjonelle undervisningsmiljøer, men kan lage mer interessant undervisningsmateriell for å passe ulike behov fra elevene.

Vise frem leksjoner med høy effektivitet og mer bekvemmelighet.

Den interaktive tavlen i klasserommet er i utgangspunktet som en tradisjonell tavle digitalt med berøringsfunksjon for fremvisning av leksjoner, men dens eksepsjonelt store størrelse, som gjør den mye mer forskjellig fra tidligere tavler som er umulig å nå alle elever i et klasserom. Skjermflaten er stor nok for alle. Det forbedrer lærernes effektivitet og undervisningsvennlighet. Dessuten kan lærere også bruke den interaktive tavlen fritt foran klasserommet, uten at de trenger å være knyttet til datamaskinen.

Å kommentere undervisningsmateriell på ulike måter.

I tillegg til å hjelpe til med presentasjon i undervisningsprosessen, gjør tavlen også samhandling mellom lærere og elever enklere med mer mangfoldige og effektive undervisningsdokumenter. Lærerne kan understreke de spesielle delene ved å understreke, sirkle og kommentere med digitalt blekk i forskjellige farger for å forbedre elevenes forståelse av leksjonene. Det er også mulig å slette eller lagre merknadene og merknadene, slik at lærerne kan ta vare på dokumentene sine på den måten de trenger.

Hva kan elevene gjøre med tavlen.

Flere muligheter for samhandling.

Med den interaktive tavlen foran klasserommet kan elevene også ha sjanser til å manipulere tekstene og bildene på skjermen som lærerne. Studentene er virkelig engasjert i samspillet med multimedieressurser når de berører og flytter multimedieressursene med penner og egne hender. Gjennom denne interaksjonen fokuserer elevene på timene bedre i henhold til flere deltakelser og får en dypere forståelse av dem.

Flere muligheter for presentasjon.

Lærere kan korte ned tiden de trenger for å presentere kunnskap og analysere konsepter, noe som igjen sparer mer tid for elevene til å stille spørsmål og holde presentasjoner. Den interaktive tavlen støtter nesten alle typer inngangssignaler, noe som oppmuntrer elevene til å bruke den oftere, da de kan vise videoer og PPT-er for hele klassen og lage kommentarer under presentasjonen og diskusjonen.

Mer oppbevaring for vurdering.

Eventuelle merknader eller kommentarer på den interaktive tavlen kan lagres og beholdes for senere gjennomgang. På denne måten slipper elevene å bekymre seg for å ta notater på kort tid i timen som beholdt materiell som kan sendes til dem på e-post eller skrives ut. Gjennomgang av materialet kan hjelpe med oppbevaring av kursinformasjon og gir studentene en bedre forståelse av kunnskap som må tilegnes.

Hvordan den interaktive tavlen er nyttig for lærere.

Motiverende lærere.

På den ene siden, for å ta igjen den nyeste teknologien og undervisningsmetoden, må lærere lære seg datakunnskaper og andre ferdigheter som trengs for deres lærerkarriere. Som et resultat er de motivert til å tilegne seg kunnskapen til å bruke enheter integrert med nye teknologier, inkludert den interaktive tavlen. På den annen side, når lærere ser elevene ta aktiv del i samhandling med læremateriellet som vises på skjermen, stimuleres de også til å samhandle mer med elevene og gjøre undervisningen mer levende og fruktbar.

Ubegrenset forberedelse.
Tavlen tjener er en plattform for presentasjon og interaksjon, som sparer lærere for bryet med å forberede undervisningskort, sette projektoren, skrive med merkepenner eller kritt osv. Fra disse tradisjonelt slitsomme forberedelsesjobbene kan lærere velge og behandle ressurser fra et bredere område. utvalg av tekst-, grafisk-, lyd- og videomateriale. Dessuten, så lenge lærerne bruker funksjonen til å beholde materialene og merknadene, kan de bare gjøre justeringer over materialene eller få inspirasjon til neste leksjonsplaner.

Bedre organisering av undervisningen.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

More on this topic

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertisment

Popular stories

Unterstützung von Schülern bei der Vorbereitung auf die Hochschulbildung

Nachhilfe durchs Gymnasium? Es ist nicht ungewöhnlich, dass einige Schüler mit bestimmten Fächern zu kämpfen haben. Vor allem, wenn sie einen anspruchsvollen Lehrplan absolvieren. Einige...

Hunters May Lure ‘Man-Eating’ Tiger with Calvin Klein’s Obsession

Find people with high expectations and a low tolerance for excuses. They'll have higher expectations for you than you have for yourself. Don't flatter...

Behoefte aan goed onderwijs over kunstmatig interieurontwerp?

Kransen zijn een mooie en gastvrije manier om je huis te versieren, vooral voor vakanties. Als je echter eenmaal genoeg kransen hebt die passen...