TEG v sodelovanju s Fivestone Studios predstavlja izkušnjo “Kozmična kriza”

TEG (The Escape Game) je sklenil partnerstvo z Fivestone Studios za ustvarjanje izjemno pričakovane interaktivne izkušnje “Kozmična kriza”, ki igralce popelje na razburljivo vesoljsko pustolovščino. S svojo inovativno igro in poglobljenim dizajnom bo nova igra spremenila dojemanje sob pobega.

TEG, znan po svojih konceptih izjemne zabave, je izbral Fivestone Studios zaradi njihove strokovnosti pri reševanju izzivov pripovedovanja zgodbe ogromnih razsežnosti z uporabo nove tehnologije. Ekipa Fivestone, vključno s kreativnim direktorjem Traylorjem Woodallom in tehničnim direktorjem Kevinom Harknessom, je imela ključno vlogo pri oživljanju “Kozmične krize”.

Tako TEG kot Fivestone Studios sta si že od začetka zadala visoke cilje za igro. Želela sta vključiti interaktivno grafiko v realnem času, najsodobnejšo projekcijo in umetno inteligenco na ladji, med drugimi revolucionarnimi funkcijami. S tesnim sodelovanjem in izkoristkom Fivestoneovih talentov je ekipa presegla vsa pričakovanja.

Fivestone je uporabil Unreal Engine podjetja Epic Games za razvoj interaktivne aplikacije, ki ponuja osupljive vizualne učinke prek zaslonov vesoljske ladje. Ta aplikacija ne samo zagotavlja vsebinsko filmsko pripovedovanje, ampak tudi beleži in poroča o napredku igralcev v realnem času. Brezhibna povezava tehnologije s fizičnimi kontrolami in sestavljankami ustvarja brezprimerno raven interakcije za igralce.

Uspeh “Kozmične krize” je dokaz močnega partnerstva med TEG in Fivestone Studios. Z leti sodelovanja in globokega razumevanja kreativnih vizij drug drugega nenehno presegata meje, ki jih poznamo v svetu poglobljenih doživetij.

Obe podjetji z zanimanjem zrejo v prihodnost. Po besedah Kevin Harknessa, tehničnega direktorja pri Fivestone Studios, so »možnosti neomejene!«. Navdušeni so nad nadaljnjim preseganjem meja tehnologije in oblikovanja, da bi ustvarili še bolj razburljive in poglobljene izkušnje za igralce.

Za več informacij o The Escape Game in njihovi najnovejši ponudbi obiščite njihovo spletno stran. Za več informacij o Fivestone Studios in njihovih prebojnih projektih obiščite njihovo spletno stran.

Pogosta vprašanja (FAQ):

Leave a Comment